نکاتی که با آنها به موفقیت می رسید
پشتکار و ثبات قدم از مشخصه های اصلی و مشترک افراد سخت کوش است. گرچه این صفات ذاتا در بعضی افراد بارزتر است ولی سخت کوشی صفتی اکتسابی است و فقط از طریق تلاش و صرف وقت است که شخص می تواند از قدرت خود به…
صفت سخت کوشی در بسیاری از افراد بارز است و این سخت کوشی است که می تواند انسان را به قله های موفقیت در زندگی و کسب و کار برساند.
روش اول : توسعه عادات خوب
خوش بینی را فراموش نکنید:
برای سخت کوشی باید یاد بگیرید که در محیط کار خود خوش بین باشید تا سختی های کارِ زیاد، فشار کمتری به شما وارد کند. در مشکلات کاری و اتفاقات منفی به دنبال جوانب مثبت باشید. افراد خوش بین رویدادهای منفی را موقتی و گذرا می بینند و بر مشکلات تمرکز نمی کنند. از جمله کارهایی که برای افزایش سخت کوشی خود می توانید انجام دهید، موارد زیر هستند:
بدبینی را کنار بگذارید:
بدبینی با ایجاد حس درماندگی باعث سکون می شود و بازدهی را کاهش می دهد. به جای اینکه از مسئولیت ها شکایت کنید، آنها را به عنوان فرصتی در نظر بگیرید تا تلاش و وجدان کاری تان را به رئیس خود نشان دهید. موفقیت های تان را به خود یادآوری کنید. این کار جرات شما را برای انجام فعالیت های جدید در حیطه شغل تان بیشتر می کند.
افکار غیرمنطقی خود را بشناسید و با آنها مبارزه کنید:
از خواسته های درونی خود آگاه باشید، بر ویژگی های مثبت خود تمرکز کنید و اجازه ندهید افکار منفی شما را محاصره کند. باورهای غلط و نامعقول خود را زیر سوال ببرید و از ذهن دور کنید. با انرژی و انگیزه کار کنید و از کار خود لذت ببرید. به یاد داشته باشید موفقیت های کوچک هم مهم هستند، به آنها افتخار کنید.
دیدگاه تان را نسبت به مشکلات عوض کنید:
در برخورد با مشکلات تان مثبت اندیش باشید. این کار جنبه های مثبت موقعیت شما را تقویت می کند و باعث می شود فشار کاری کمتری احساس کنید؛ در نتیجه با دید بازتری به موضوع می نگرید، ذهن شما آرام می گیرد، سخت کوشی شما بیشتر می شود و برای مشکل راه حل پیدا می کنید.
چند کار را همزمان انجام ندهید:
شاید شما هم ادعا کنید که می توانید چند کار را به طور هم زمان انجام دهید و به خوبی از پس آنها برآیید و البته شاید این ویژگی تان را سخت کوشی هم به حساب می آورید ! ولی باید بدانید مطالعات اخیر نشان داده است که با این کار ممکن است بدون اینکه متوجه شوید اطلاعات و موارد مهمی را از قلم بیندازید، خطا کنید و در نهایت کیفیت کارتان پایین بیاید. از کاری به کار دیگر پریدن مغز شما را گیج می کند و قسمت هایی از مغز را که مسئول حل مساله است از فعالیت بهینه باز می دارد. همچنین این کار به مرور زمان می تواند به مغز آسیب برساند.
شکایت نکنید:
اگرچه احتمالا نمی توانید این مورد را کاملا از زندگی تان حذف کنید، ولی همان طور که می دانید شکایت کردن دردی را دوا نمی کند. شکایت از موقعیت ها بدون داشتن هدف و راه حل در ذهن، باعث ایجاد چرخه های منفی در ذهن می شود که به استرس و افسردگی منجر می شود. پس اگر شکایت می کنید حداقل ایده هایی برای حل مشکل داشته باشید، در غیر این صورت مسیر شما برای اینکه کارمند سختکوشی باشید سخت تر می شود.
تعاملات اجتماعی تان را افزایش دهید:
صفحات: 1· 2