موضوع مهمی از سخنرانی ۱۹ دی که به آن پرداخته نشد
رسانههای مختلف کشور از میان سخنان اخیر مقام معظم رهبری در روز نوزدهم دی ماه، موضوع واکسن خارجی را بسیار برجسته کردند، اما به برخی نکات دیگر که ایشان اشاره کردند، توجهی نداشتند.
موضوع مهمی از سخنرانی ۱۹ دی که به آن پرداخته نشد/ رهبری فقط به موضوع واکسن خارجی اشاره کردند؟
گروه سیاسی جهان نيوز: رسانه های مختلف کشور از میان سخنان اخیر مقام معظم رهبری در روز نوزدهم دی ماه، موضوع واکسن خارجی را بسیار برجسته کردند، اما به برخی نکات دیگر که ایشان اشاره کردند، توجهی نداشتند. در واقع یک موضوع مهم دیگر، تحت الشعاع موضوع واکسن خارجی قرار گرفت. ایشان در قسمت های پایانی سخنان خود فرمودند: «بعضی از افراد، تجربههای خوبی در این زمینه {کرونا} انجام دادهاند، دارویی را درست کردهاند، این دارو را یک جایی زیر نظر مسئولین امتحان کردهاند و تصدیق شده، تأیید شده که این دارو موثر است، با اینها مخالفت نشود. اطراف و اکناف، کسان زیادی هستند که ممکن است یک کار جدیدی بکنند. نه اینکه حالا هر ادّعائی را قبول کنند. نه، اما همان کارهایی را که ادعا می شود،اینها را مورد مداقه قرار دهند».
نکته این است که ایشان قبل از بیان این مطلب، به واکسن ایرانی اشاره کردند و آن را مایه افتخار و عزت کشور دانستند. از طرفی در طب شیمیایی، انواع و اقسام داروها در طی ده ماه گذشته مورد آزمایش قرار گرفته است و اساساً نیازی هم به گفتن ندارد که باید امتحان و یا به آنها توجه شود، بلکه خود به خود این اتفاق افتاده است و خواهد افتاد.
بنابراین کلمات و قیود استفاده شده و همچنین قرائن خارجی حکایت از این دارد که ظاهراً منظور ایشان، برخی داروهای طب ایرانی اسلامی است که هم مورد تأیید قرار گرفته و هم تأثیر آن بر درمان کرونا اثبات شده است و هم در این مدت، مردم عادی به استفاده از آنها روی آورده و نتیجه گرفته اند.
متأسفانه در طی ماه های گذشته شاهد بوده ایم که به رغم موفقیت های طب ایرانی اسلامی، بی مهری هایی صورت گرفته است و اساساً مردم عادی نمی دانند حتی تکلیف همان چند دارویی که اتفاقاً در مقاطعی درباره موفقیت آنها صحبت شد و از قضا مجوز سازمان غذا و دارو را نیز دریافت کرده بودند، چه شده است؟
جالب است بدانید که به گفته یکی از مسئولین سازمان غذا و دارو، هفت کارخانه، در حال حاضر تولیدکننده رمدسیویر هستند. این درحالی است که سازمان جهانی بهداشت با همه انتقادهایی که به آن وارد است، در اطلاعیهای رسماً اعلام کرد: «نتایج تحقیقات این سازمان نشان داده است که مصرف داروی رمدسیویر در مرگ و میر بیماران بستری مبتلا به کرونا بی تأثیر است یا اثرگذاری ناچیزی دارد»!
ضمن اینکه در کارآزمایی بالینی جنجالی که ایران متأسفانه در دنیا اول شده بود، کارایی رمدسیویر رد شد.
واقعاً جای سؤال است که چگونه دارویی که به گفته اهل فن، تأثیری بر درمان کرونا ندارد و یا تأثیر آن قابل توجه نیست، در چندین کارخانه داروسازی کشور تولید می شود و از قضا همین چند وقت پیش اعلام شد که تحت پوشش بیمه نیز قرار گرفته است! اما برخی داروهای طب ایرانی اسلامی که اتفاقاً اثر گذاری آنها تأیید شده است، باید خاک بخورند یا هنوز در پیچ و خم های نظام بهداشت و درمان کشور، معطل بمانند؟! مگر با جان مردم می توان بازی کرد؟!
آیا پای مافیای دارو و کاسبان سلامت مردم در میان است یا اینکه موضوع چیزی دیگری است؟ آیا در اینجا هم مانند موضوع واکسن خارجی و جلوگیری از ضرر زدن به مردم، دوباره باید ولی فقیه مستقیماً وارد شود؟! در آن صورت مسئولان مشغول چه کاری هستند؟!
جهان نيوز