سه نکته ی مهم برای معلمان
در این پست سه ویژگی معلم مهربان می پردازیم که ممکن است او را با مشکل مواجه کند.
?اصرار بیش از حد
?ترسیدن
?نداشتن قدرت کافی
?۱- اصرار بیش از حد
گاهی اوقات مدرسان دوره های بزرگسالان به خاطر شخصیت مهربانی که دارند در فهماندن مطالب به فراگیران بزرگسال خیلی اصرار می کنند. اما باید توجه کرد که این کار ممکن است جواب عکس بدهد. چون بزرگسال دوست ندارد زیر بار زور برود حتی اگر این کار به نفع خودش باشد.
ممکن است بزرگسال اصرار محبت آمیز شما را به زور گویی تعبیر کند.
?اصرار بیش از حد معمولا چه مواقعی به و جود می آید؟
بیشتر فراگیران بزرگسال مطالب را یاد گرفته اند و شما برای آموزش چند نفر دیگر خیلی اصرار می کنید. این کار بر خلاف حالت ظاهری می تواند مضر باشد چون ممکن است بزرگسالی که مورد این محبت شما قرار می گیرند حس کند از بقیه کند آموز تر است و باعث آزار جمع شده است.
شاید مدرس وسواسی هستید. اگر فکر می کنید مطلبی را خوب آموزش داده اید و بازخورد خوبی هم گرفته اید زیاد وسواس به خرج ندهید.
حس می کنید مطلب خیلی مهم و حیاتی است. هرچه قدر هم مطلب مهم و حیاتی باشد شما نباید بیش اندازه اصرار کنید. بلکه باید در همان ابتدای کار انگیزه یادگیری زیادی به همان انداز ه اهمیت موضوع در مخاطب به و جود بیاورید. برای مثال شما در حال آموزش کارکنان یک سازمان هستید فقط کافی است بگویید رئیس به من گفته فقط افرادی که این دوره را با موفقیت بگذرانند می توانند به کار در این سازمان ادامه دهند یا از افزایش حقوق بهرمند شوند. اگر انگیزه زیاد به وجود بیاورید نیازی به اصرار ندارید
در کل توصیه می شود با حفظ آرامش، احترام و مهربانی خودتان را نسبت به یادگیری بزرگسالان کمی بی تفاوت نشان دهید.
برخی مطالب خیلی ساده اند. اگر شما برای موضوعات ساده خیلی توضیح بدهید مخاطب بزرگسال حس می کند که به او بی احترامی شده است و اگر توضیح دادن شما به صورت افراطی باشد مخاطب به راحتی به شما می خندد. پس همانقدر که نیاز موضوع است توضیح دهید
کانال جامع یادداشت های تربیتی