برنده انتخابات؛ ملت ایران
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، روز گذشته در سراسر کشور برگزار شد. اگرچه تا لحظه تنظیم این گزارش آمار دقیقی از مشارکت نهایی اعلام نشده است، اما مشاهدات میدانی «جوان» و اخبار دریافتی از سراسر کشور از حضور و مشارکت قابل قبول ملت در این دوره از انتخابات حکایت دارد.
ملت ایران برنده این انتخابات بود، فارغ از رقم مشارکت و فارغ از جریان برنده! هرچند تا قبل از پایان ساعت رأیگیری رقم مشارکت تهران از ۲۰ درصد گذشت و این خیلی بیشتر از ۹ درصدی بود که تحریمخواهان انتظارش را میکشیدند، اما مردم ایران دو پیام مهم صادر کردند؛ اول اینکه با رساندن رقم مشارکت به انتخابات قبلی مجلس، نشان دادند که فارغ ازهای هوی جریانهای سیاسی سمپراکن و سیاهنما هستند و یک بدنه قوی و محکم از تودهها وجود دارد که شرایط بد اقتصادی یا تبلیغات دشمنان روی آنان بیاثر است. پیام دوم برای آینده است. مقایسه میزان مشارکتها در دورههای مختلف نشان میدهد مردم ایران هرگاه دریافتهاند که میتوانند تغییری اساسی در سرنوشت منتخبان و درنتیجه در سرنوشت کشور و خود بدهند، رقم مشارکت را تا ۸۵ درصد هم بالا بردهاند. زمینهسازی برای درک چنین امکانی بر عهده کارگزاران نظام در آینده است.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، روز گذشته در سراسر کشور برگزار شد. اگرچه تا لحظه تنظیم این گزارش آمار دقیقی از مشارکت نهایی اعلام نشده است، اما مشاهدات میدانی «جوان» و اخبار دریافتی از سراسر کشور از حضور و مشارکت قابل قبول ملت در این دوره از انتخابات حکایت دارد؛ به گونهای که ملت ایران به رغم همه توطئهها بار دیگر با رأی هوشمندانه و حضور آگاهانه خود، پروژه تحریم انتخابات را شکست دادند و پیام روشنی به بدخواهان مخابره کردند. همانگونه که در روزهای پایانی منتهی به ۱۱ اسفند هم مراکز نظرسنجی پیشبینی کرده بودند، انتظار میرود این مشارکت از دوره گذشته که معادل ۴۲ درصد بود، فراتر برود. تمدید مدت زمان رأیگیری نیز میتواند نشانهای از این افزایش مشارکت باشد.
بنابراین تا اینجای کار انتخابات با هر نتیجهای در چگونگی ترکیب انتخاب شوندگان، یک «نه» بزرگ به «تحریم طلبان» بود، تحریمی که یک سوی آن بیرون مرزها و اتاق فکرهای ضد انقلاب بود و سوی دیگر در داخل بود که کوشیدند مردم را به بهانههای مختلف از حضور در انتخابات منصرف نمایند.
راسخون
شکست قطعی کمپین حداکثری تحریم انتخابات
مشارکت شبیه انتخابات ۹۸ شد
درحالی که یک کمپین بسیار گسترده ضدایرانی برای تحریم همه جانبه انتخابات ۱۴۰۲ شکل گرفته بود و علیرغم آنکه برخی گروهها و اشخاص رادیکال در داخل نیز تلویحاً با آن همراهی کردند، اما آمارهای مشارکت حدود ۲۵ میلیون نفری در انتخابات حکایت از شکست قطعی این کمپین دارد.
درحالی که یک کمپین بسیار گسترده ضدایرانی برای تحریم همه جانبه انتخابات ۱۴۰۲ شکل گرفته بود و علیرغم آنکه برخی گروهها و اشخاص رادیکال در داخل نیز تلویحاً با آن همراهی کردند، اما آمارهای مشارکت حدود ۲۵ میلیون نفری در انتخابات حکایت از شکست قطعی این کمپین دارد.
این کمپین مدعی بود که مشارکت در انتخابات ایران بسیار پایین خواهد بود، اما مشارکتی نزدیک با انتخابات ۱۳۹۸، آنهم بعد از یک جنگ روانی تمام عیار علیه ملت ایران در سال ۱۴۰۱ نشان داد که اولین برداشت از انتخابات باید شکست جریان ضدایران باشد. مردم علیرغم گله مندیهای فراوان اقتصادی و علیرغم آنکه گروههای سیاسی در برخی استانها نتوانستند رقابت ایجابی قدرتمندی را پایه ریزی کنند، اما مشارکت پرشوری رقم زدند و صفهای قابل توجه انتخابات حتی تا آخرین لحظات روز ۱۱ اسفند ادامه داشت.
مهمترین پیام مردم این است که گلهمندیهای جدی اقتصادی و اجتماعی اگرچه جدی است، اما این مردم در مخالفت با جریان ضد ایران و شکست دادن آن از بسیاری از مسولان کشور و نیز گروههای انتخاباتی جلوتر است
پایگاه بصیرت / گروه سیاسی
معیارهای انتخاب شایسته در نامه ۵۳ نهجالبلاغه
نامه ۵۳ نهجالبلاغه فرمانی حکومتی از جانب امیرالمومنینعلیهالسلام به مالک اشتر است که در آن معیارهایی برای انتخاب افراد صالح و شایسته بیان شده است.
3
چرا رأی بدهیم وقتی مردم تحت فشار اقتصادی هستند؟!
اینک و در آستانه ایام انتخابات، بر همگان آشکار و مبرهن است که انتخابات اسفند ماه مجلس ورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری؛ بیش از انتخابات ادوار گذشته مورد هجمه رسانههای خارجی و معاندین و مخالفان داخلی و خارجی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است. از یک سو؛ اختلافات میان احزاب و گروههای سیاسی و از دیگر سو؛ مشکلات اقتصادی و معیشتی فزاینده طی چند سال اخیر، نارضایتیهای بسیاری را در میان اقشار مختلف جامعه پدید آورده است تا جایی که متاسفانه تحلیلگران و جامعه شناسان بر بیرغبتی و عدم مشارکت عمومی و فراگیر مردم در انتخابات آتی اذعان کردهاند.