روش های غلبه بر اضطراب هنگام سخنرانی
اضطراب ناشی از سخنرانی و اجرا می تواند مانع از برگزاری یک اجرای خوب و لذت بردن از آن شود. علاوه بر آن اضطراب می تواند تاثیر مخربی بر تصویری که از خود در ذهن دارید بگذارد و اعتماد به نفس تان را کاهش دهد….
تنفس همیشه برای غلبه بر استرس به کمک تان می آید. چه اجرا داشته باشید چه نه، در مواقع استرس و نگرانی بیشتر بر روی نفس کشیدن خود تمرکز کنید.
صفحات: 1· 2
بهتر است خواهران طلبه مُبلغه باشند تا اینکه کفایه و مکاسب بخوانند
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به توانمندی طلاب خواهر در تبلیغ دین بین بانوان، گفت: اگر برنامهریزی برای این بانوان بهگونهای باشد که بیش از ۹۰ درصد آنها مبلغه شوند، بسیار بهتر آن است که مشغول خواندن کفایه و مکاسب شوند.
آیتالله جعفر سبحانی در دیدار مدیر جامعهالزهرا(س) با اشاره به تاریخچه این مؤسسه علمی ـ آموزشی اظهار داشت: مرحوم سید حسین مکی در آبادان مدرسهای علمیه به نام فاطمیه(س) داشت که در آن تعدادی از خواهران مشغول تحصیل بودند، بنده نیز ماههای محرم و صفر هرسال برای تبلیغ به آبادان میرفتم و در ضمن تبلیغ، برخی مباحث علمی را نیز برای این خواهران تدریس میکردم.
مرجع تقلید شیعیان افزود: خواهران طلبه این مدرسه علمیه پس از مدتی به حدی رسیدند که احساس کردند در آبادان امکان پیشرفت ندارند ازاینرو من پیشنهاد دادم تا برای ادامه تحصیل به قم مهاجرت کنند. مرحوم سید حسین مکی پنج نفر از این طلاب ازجمله بانو «گلگیری» و بانو «صفاتی» را به قم فرستاد که همین پنج نفر، هسته اولیه جامعهالزهرا(س) را در سال 51 ـ 1350 شکل دادند.
وی ادامه داد: در آن زمان آقای برقعی منزلش را در اختیار این بانوان قرار داد و در همانجا کلاسهای درس برپا شد. مسئولیت این جمع هم با بنده بود و برای برگزاری کلاسها یک پرده بین آنها و استاد قرار داده بودیم تا رعایت تقوا شود و برای این کار جدیدی که برای نخستین بار در حوزه اتفاق میافتاد، اشکالتراشی نشود. مرحوم آیتالله مشکینی و آیتالله حقی نیز برای آنها تدریس داشتند.
آیتالله سبحانی با اشاره به اینکه در این زمان که هجمه دشمن، اعتقادات مردم بهویژه جوانان را نشانه رفته، وجود جامعهالزهرا(س) یک ضرورت دینی است، گفت: در قرآن برای تبلیغ دین، عبارت «من انفسکم» آمده که میتوان از آن اینطور برداشت کرد که اثر گفتار همجنس بر همجنس بهتر و بیشتر است، ازاینرو توصیه میکنم این بانوان طلبه را برای تبلیغ دین تربیت کنید.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به توانمندی طلاب خواهر در تبلیغ دین بین بانوان تصریح کرد: اگر برنامهریزی برای این خواهران بهگونهای باشد که بیش از 90 درصد آنها مبلغه شوند، بسیار بهتر آن است که مشغول خواندن کفایه و مکاسب شوند، ازاینرو تلاشتان این باشد که این خواهران با خواندن تاریخ انبیا، قرآن و تفسیر، کلام و حدیث، بتوانند اهلقلم، ترجمه، منبر و سخنرانی شوند.
آیتالله سبحانی به اهمیت و تأثیر منبر در تبلیغ دین اشاره و بیان کرد: اینکه گفتهشده «الاسلام محمدی الحدوث و حسینی البقا» نشان از اهمیت تبلیغ، سخنرانی و منبر در گسترش و حفظ دین دارد.
حوزه نت
کلیپ زیبای سرباز قاسم با نوای حاج میثم مطیعی
سرود هماهنگ که دوشنبه ششم محرم
در بیش از ۴۰۰ میعادگاه احلی من العسل
در سرتاسر کشور اجرا میشود..
تــهـیــــــه شـــــــده در:
معاونت جوانان عاشورایی
هیــأت رزمنـــدگان اســـلام
نگرانی رهبرمعظم انقلاب مدظله العالی
دیدار جمعی از مبلغان و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور با رهبر انقلاب
جمعی از مبلغان و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور صبح امروز (چهارشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
اخبار تکمیلی متعاقباً منتشر خواهد شد.
بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب در این دیدار:
با اطلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم. این قدر ظرفیت تبلیغ در این کشور انبوه و متراکم و گسترده است که ما اگر چندین برابر آن مقداری که کار میکنیم هم کار کنیم، به نظرم این ظرفیت پر نمیشود.
هم به تبلیغ احتیاج داریم، هم به موعظه احتیاج داریم، هم به تحقیق احتیاج داریم. امروز نگاه رائج در حوزههای علمیه این است که تبلیغ در مرتبهی دوم قرار دارد، مرتبهی اول چیزهای دیگر است مقامات علمی و امثال اینها؛ مرتبهی دوم تبلیغ است و ما از این نگاه باید عبور کنیم؛ تبلیغ مرتبهی اول است.
امروز سطح آگاهی عمومی جوان و غیرجوان با گذشته قابل مقایسه نیست. بنده همهی عمرم تقریباً، عمر تبلیغیام شصت سال، بیشتر با جوانها گذشته. آن روز هم فکر بچهها خوب بود، جوانها خوشفکر بودند، اما با امروز قابل مقایسه نبود. سطح فکر بالا رفته.
علاوه بر اینکه سطح فکر جوان ما، نوجوان ما، مخاطب ما بالا رفته یک آفتی هم وجود دارد و آن اینکه در این آشفته بازار صداهای مختلف فضای مجازی و تکثر رسانهای که وجود دارد این تکثر رسانهای در این صداهای گوناگون، یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی است. پدرها، مادرها خیلی چیزها را به بچههایشان یاد میدادند. در این غوغای تکثر رسانهای این صدا ضعیف شده.
تبلیغ صرفاً پاسخگویی به شبهه نیست، موضع دفاعی نیست. این کار، لازم است. اما فقط این نیست. طرف مقابل مبانی فکری دارد باید به او حمله کرد. در تبلیغ موضع تهاجم لازم است. این لازمهاش شناخت صحنه است یعنی شما باید بدانید که وقتی با انبوه شبهه در ذهن جوانها مواجه میشوید با کی طرفید، ما با کی طرفیم حالا فرض کنید که یک شبههای را فلان سرمقاله نویس یا فلان ستون نویس فلان روزنامه یا فلان مثلاً توئیتزن توی فلان شبکهی فلان یک چیزی را مطرح کرده ما با کی طرفیم؟ این کیست؟ آیا این خودش است که این کار را دارد میکند؟ احتمال قوی هست که اینجور نباشد، احتمال قوی هست که این یک پشت صحنهای داشته باشد.
متن کارت دعوت با محوریت غدیر شامل 26 متن و شعر
متن کارت دعوت با محوریت غدیر ، شامل 26 متن و شعر با موضوع غدیر برای استفاده ی شما بزرگواران در جشن های عید غدیر است.
متن کارت دعوت با محوریت غدیر 1 – جشن ولایت علی علیه السلام
ای غدیر! تو دیگر یک برکه ی خاموش نیستی، تو مادر اقیانوس هایی. تک درخت کناره ی آبگیر! سایه ات را بگستران! ما آمده ایم بیعت کنیم. که امروز هم دیر نیست … اکنون به شکرانه ی پیوند غدیر با قلب هایمان، در جشن ولایت علی علیه السلام به شادی می نشینیم.
مکان:
زمان:
ثبت نام دوره تربیت مبلغ در زبانهای اسپانیولی، پرتغالی، روسی،
کاش ۵ دقیقه با یه آخوند صحبت کرده بودم
یکی از دوستانم فرهنگیِ زندانه. دیشب یه چیزی گفت، تا حالا تو فکرم. (بحث سر این بود که ما آخوندا باید بیشتر با مردم قاطی بشیم). می گفت: با یکی از اعدامی های اغتشاشات ۹۸ …
حجت الاسلام محمد قربانی مقدم در صفحه اجتماعی خود اینگونه نوشت:
یکی از دوستانم فرهنگیِ زندانه.
دیشب یه چیزی گفت، تا حالا تو فکرم.
(بحث سر این بود که ما آخوندا باید بیشتر با مردم قاطی بشیم)
می گفت: با یکی از اعدامی های اغتشاشات ۹۸ صحبت می کردم، اون اعدامی گفته بود اگه من تو زندگیم ۵ دقیقه با یه آخوند صحبت کرده بودم، کارم به اینجا کشیده نمی شد!!
لزوم تکثیر کتب حدیثی منحصربهفرد
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
مقصود اینکه کفار، دشمن قرآن اند؛ چه رسد به کتب احادیث که بهمنزله شرح و تفسیر قرآن است.
لذا هرکس، هرکجا، کتاب حدیثی منحصربهفرد دید، باید آن را استنساخ کند تا از انحصار بیرون بیاید و تکثیر شود.
نمیشود گفت: «إِنَّ لِلْبَیتِ رَبّاً یحْمیهِ؛ خانه، خودْ پروردگاری و صاحبی دارد که از آن حمایت و نگهداری میکند» ؛ زیرا تکثیر آنها نیز از [اسباب] حمایتهای رَب است.
در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۲۱
پیامک های رمضانی
جملات زیبا در مورد ماه رمضان، متن کوتاه و متن ادبی در مورد ماه رمضان برای استفاده در فضای مجازی جهت یادآوری و تبریک ماه مبارک رمضان
رمضان ماه تمرین است … تمرین عشق… تمرین اراده… تمرین گذشتن از خویش برای رسیدن به معشوق…
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
میگویند رجب ماه خدا، شعبان ماه پیامبر و رمضان ماه امت پیامبر است، از این رو همه به مهمانی پروردگار دعوت شدهاند. از لحظه لحظه این جشن عرفانی غافل نشویم.
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
کاش در این رمضان لایق دیدار شوم، سحری با نظر لطف تو بیدار شوم، کاش منت بگذاری به سرم مهدی جان، تا که همسفره تو لحظه دیدار شوم.
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
تشنهام این رمضان تشنهتر از هر رمضانی، شب قدر آمده تا قدر دل خویش بدانی، لیله القدر عزیزی است بیا دل بتکانیم، سهم ما چیست از این روز همین خانه تکانی.
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
گفتم خدایا همنشینم باش …گفت من مونس کسانی هستم که مرا یاد کنند! گفتم چه آسان به دست می آیی ؟؟!! گفت پس آسان از دستم نده!
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
بهترین درسها را در زمان سختی آموختم و دانستم صبور بودن یک ایمان است و خویشتن داری یک عبادت …
فهمیدم ناکامی به معنای تاخیر است نه شکست و خندیدن یک نیایش است …
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
مسافر پرواز رمضان، پروازت بیخطر؛ امیدوارم توشهات فراوان باشد و سهم سوغات من دعای شبهای قدرت !
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
پوشه از بار گناهان شده پر حجم بیا
“رمضان” است ، به آتش بکشانیم کمی …
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
خبر آوردند که پیامبر، همه انسانها را به یک مهمانی بزرگ دعوت نموده است تا در پایان آن به مهمانان نمونه جایزه دهد.
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هرکجا خسته شدی یا که پرغصه شدی، دستی ازغیب به دادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس…
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
خداوندا به حق رحمت بیانتهایت به ما کمک کن تا در زمره کسانی نباشیم که از روزه داری بهرهاى جز گرسنگى و تشنگى نمیبرند.
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
خدایا کمک کن چتر گناه را در باران رحمت رمضان و غیر رمضانت بسته نگه داریم … آری؛ چترها را باید بست، زیر باران باید رفت…
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
خدایا قرار ده روزهام را در این ماه روزه روزه داران واقعى و شب زندهداریام را نیز مانند شب زنده داران و بیدارم کن در آن از خواب بیخبران و گناهم را بر من ببخش اى معبود جهانیان و درگذر از من اى درگذرنده از گناهکاران …
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
این بزم را خداوند، برای تو آماده کرده است تا رستگاریات را تضمین کند. بزمی که در آن تنها تو هستی که باید سرنوشت خویش را به سمت رستگاری سوق دهی، مهیای سفر شو …
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
ماه رمضان، ماه شکستن «بتهای نفس» و سجدهء عشق بر درگاه «عاشق و معشوق آفرین نامتناهی» است»…
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
ماه رمضان فرصت خوبی برای خودسازی و پیداکردن خودمان است، پس مواظب باشیم بعداز این ماه خودمان را گم نکنیم. التماس دعا
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
رسول خدا (صلى الله عليه و آله) فرمود: رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانهاش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم.
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
هرچه داریم از خداست و هرچه توان داریم برای خدا باید خرج کنیم. با ادب خاص خود وارد این مهمانی بیمانند بشویم…
ماه رمضان بر شما مبارک
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
حلول ماه مبارک رمضان ، بهار قرآن ، ماه عبادتهای عاشقانه، نیایشهای عارفانه و بندگی خالصانه را به شما تبریک عرض میکنم…
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
عازم یک سفرم، سفری دور به جایی نزدیک، سفری از خود من تا به خودم، مدتی هست نگاهم به تماشای خداست و امیدم به خداوندی اوست…
فرا رسیدن ماه رمضان، ماه بارش باران رحمت الهی مبارک
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
رسول خدا(ص): چون حلال ماه رمضان پدید آید، درهای دوزخ بسته گردد و درهای بهشت گشوده شود و شیاطین به زنجیر کشیده شوند.
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
خواجه عبدالله انصاری: روزه جوانمردان طریقت به زبان اهل معرفت بشنو و ثمره سر انجام آن بدان، چنانكه تو تن را به روزه داری، و از طعام و شراب باز داری، ایشان دل را به روزه دارند و از جمله مخلوقات باز دارند تو از بامداد تا شبانگاه روزه داری، ایشان از اول عمر تا به آخر روزه دارند.
❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆❆
آنگاه که دوست داری همواره کسی به یادت باشد به یاد من باش که من همیشه به یاد توام.
از طرف بهترین دوست تو خدا (سوره بقره آیه 152)
بلاغ
شاه بیت سخنان رهبرانقلاب
در دیدار تعدادی از مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی مطرح شد
رهبر انقلاب مدظله العالی: حرف خدا زمین نماند، از هوچیگری نترسید
دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچی گری و اتهامات ترسید.
ایشان ضمن قدردانی از اقدامات خوبی که در سازمان تبلیغات اسلامی انجام گرفته است، با استناد به آیات قرآنی، خشیت از پروردگار به معنای «ملاحظه، رعایت و مراقبت» را راهبرد ضروری و همیشگی فعالان عرصه فرهنگ و تبلیغ دانستند و افزودند: دستگاهها و عناصر فرهنگی-تبلیغی باید کاملاً مراقب باشند که حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند و در این زمینه نباید از جنجال و هوچی گری و اتهامات ترسید.
ایشان توجه به اقتضائات اجتماعی در تبلیغ را نادیده گرفتن خشیت الهی ندانستند و گفتند: کارهای فرهنگی لوازمی دارد که باید به آنها توجه کامل کرد.
حضرت آیت الله خامنهای توجه به لسان قوم را در فعالیت های فرهنگی- تبلیغاتی از جمله این اقتضائات برشمردند و گفتند: زبان ارتباط گرفتن با یک جوان و نوجوان با زبان حرف زدن با یک غافل جاهل یا معاند فرق می کند همچنانکه باید زبان و لسان صحبت و تبلیغ در کشورهای دیگر با کار فرهنگی-تبلیغی در داخل از جمله در مجموعه های انقلابی تفاوت داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامی بازار فکر و محصولات نو در داخل و خارج را پررونق خواندند و گفتند: با تولید فکر نو، فرآوری آنها و تبدیلشان به محصولات فاخرِ دارای بسته بندی خوب، در این بازار پرمشتری فعال شوید.
ایشان با ابراز ناخرسندی از کم کاری در این عرصه گفتند: سازمان تبلیغات و حوزه هنری در عرصه های مختلف، کار خوبِ زیاد کرده اند اما نه به اندازه عمر حدوداً چهل سال خود، بنابراین باید کار و تلاش را مضاعف کرد.
اهمیت دادن به نیروی انسانی زبده به عنوان محور اساسی مجموعه های فرهنگی، حفظ نیروهای خوب سازمان تبلیغات در همه رشته ها،مراقبت از نیروها و مواظبت در زمینه آفات برون سپاری کارهای فرهنگی تبلیغاتی، چهار نکته دیگر رهبر انقلاب در این دیدار بود.
ایشان در این زمینه گفتند: البته باید از ظرفیت های مردمی حداکثر استفاده را کرد که در این زمینه جشنواره عمار نمونه خوبی است.
حفظ شادابی، سرزندگی، خوشحالی و خشنودی مردم از دیگر نکاتی بود که ایشان به عنوان یکی از وظایف مهم دستگاههای فرهنگی تبلیغاتی بیان کردند.
رهبر انقلاب در تشریح بیشتر ابعاد و اهمیت این موضوع گفتند: البته اگر وضع اقتصاد و زندگی مردم بهتر شود شادابی و خشنودی آنها تا حدودی تأمین می شود اما جدا از این مسئله هم می توان با مشارکت خود مردم، کارهای متنوع – شیرین و سرزنده ای انجام داد.
بخش آخر سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار حاوی چند توصیه از جمله پرهیز از جناح گرایی بود.
ایشان گفتند: در کل کشور به اتحاد کلمه و همدلی نیاز داریم چه برسد به مجموعه های انقلابی که باید کاملاً از افتادن در دام نحله های گوناگون فکری و جناح گرایی پرهیز کنند.
خودداری از کارهای صرفاً ویترینی و شکلی، و مراقبت از تولید آثار خنثی و بدون جهت گیری صحیح توصیه های دیگر رهبر انقلاب به رئیس و تعدادی از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری بود.