چرا به رئیس جمهور، مقام سید شهدا خدمت داده اند؟
مگر ایشان شهید شده است؟ آیا شرط شهید شدن در معرکه و میدان جنگ است؟ آیا شهید فقط به کسی گفته می شود که در جهاد کشته شود؟
پاسخ را در بیانات سردار سلیمانی از مکتب سلیمانی جستجو می کنیم، ایشان می فرمایند : شرط شهید شدن، شهید بودن است.
تا کسی شهید نباشد، شهید نمی شود. در واقع شرط شهید شدن، شهید بودن است. اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شد، شهادت نصیبش می شود. تمام شهدا دارای این مشخصه هستند.
اگر کسی شهید بود، شهید میشود و اگر از کسی بوی شهید استشمام نکردید، ولو آن که کشته شود، شهید نیست، شهید کسی است که وقتی او را میبینید، سخن او را میشنوید و با او رفاقت و مجالست میکنید، بوی شهادت را از او استشمام کنید.
شهید به دلیل عبور از منیت و نفسانیت در خدا ذوب می شود و حجاب های ظلمانی را پشت سر می گذارد و به جایگاه ضیافت الله و لقاء الله می رسد.
شهدا از خود، از فرزندان، از مال و مقامات و از همه دلبستگی ها و زیبایی ها هجرت کردند و این هجرت را در حد کمال انجام دادند.
این هجرتی است که اگر در انسان رخ دهد ولو اگر به مقام شهادت نرسد، از اجر عظیم الهی بهره مند خواهد شد.
راسخون
نثار آبرو
🔹 گاهی انسان #آبرو می دهد گاهی انسان وقت صرف می كند، خب آبرو كه مهم تر از خون است! كسی كه خون داد عزیزانه زندگی می كند؛ اما كسی كه مسلوب الحیثیه شد و در این راه آبرو داد، زندگی او با سلب حیثیت همراه است.
🔹 كم نبودند كسانی كه برای #انقلاب آبرو دادند! در همان جریان هفده دی كه به #نوزده_دی منتهی شد، بالأخره امام آبرو داد و آن طور هتك حیثیت شد! مرجعی را رهبری را عارفی را حكیمی را این طور مسلوب الحیثیه كردند!
#دادن_آبرو كار كمی نیست؛ بسیاری از افراد بودند كه می گفتند خب ما آبرویمان را باید حفظ بكنیم!
🔹 وقتی دین در خطر است #تقیه_حرام_است، بلغ ما بلغ! دادن آبرو كار آسانی نیست؛ انسان وقتی ببیند در منطقه وسیعی با حیثیت خوبی دارد زندگی می كند، همه اینها را نثار بكند، این از دادن خون دشوارتر است.
اگر ذات اقدس الهی فرمود: ﴿مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها﴾، اگر امام (رضوان الله علیه) آن طور برای #حفظ_دین، آبرو داد، خداوند، او را چندین برابر آبرومند كرده است.
دو دستور و یک بشارت؛
استنادات قرآنی بیانات رهبر انقلاب مدظله العالی
دو دستور و یک بشارت؛ موفقیت مؤمنان در سایه صبوری و ایمان به وعده الهی
آیه ۶۰ سوره مبارکه «روم» حاوی دو دستور و یک بشارت است؛ دعوت به صبر و حفظ آرامش در مقابل افراد بیایمان و قطعی بودن تحقق وعدههای الهی.
به گزارش ایکنا، حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی در بخشی از بیاناتشان در دیدار دانشآموزان و دانشجویان با استناد به آیه ۶۰ سوره مبارکه «روم» فرمودند: «دنیای اسلام این را فراموش نکند که در این قضیّه مهم و تعیینکننده، آن کسی که در مقابل اسلام، در مقابل یک ملّت مسلمان، در مقابلِ فلسطینِ مظلوم ایستاد، آمریکا بود، فرانسه بود، انگلیس بود؛ این را دنیای اسلام فراموش نکند، این را بفهمند؛ در معاملاتشان، در معادلاتشان، در تحلیلهایشان فراموش نکنند این را که چه کسی ایستاده است و دارد روی این مردم مظلوم و ملّت مظلوم فشار میآورد؛ صِرف رژیم صهیونیستی نیست. البتّه ما شک نداریم که «اِنَّ وَعدَ اللَهِ حَق»؛ وعده الهی حق است. وَ لا یَستَخِفَّنَّکَ الَّذینَ لا یوقِنون؛ اینهایی که به وعده الهی یقین ندارند، با منفیبافیهای خودشان شما را باید متزلزل نکنند، سست نکنند.»
متن آیه : «فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ ۖ وَلَا يَسْتَخِفَّنَّكَ الَّذِينَ لَا يُوقِنُونَ»
ترجمه آیه: «پس صبر كن كه وعده خدا حق است، و زنهار تا كسانى كه يقين ندارند، تو را به سبكسرى واندارند.»
خدای متعال در این آیه به پیامبر اسلام(ص) میفرماید که در مقابل مشکلات و ناهمواریها، صبر و استقامت داشته باش و به وعده الهی نیز امیدوار باش؛ زیرا وعده او واقع خواهد شد. علاوه بر این، چنان سنگین و پا برجا باش که این افراد نتوانند تو را سبک بشمارند و از جا تکان دهند، چرا که آنها یقین ندارند و تو کانون یقین و ایمانى.
این آیه در حقیقت، خطاب تسلیتآمیز به رسول خدا(ص) در برابر سخنان هتکآمیز دشمنان است که دعوت او را افسانهسرایى میخواندند. خداوند میفرماید باید صبر و شکیبایى نمایى و به دعوت خود ادامه دهى، وعده پروردگار به اینکه بشر از اولین و آخرین در عالم قیامت بار دیگر زنده خواهند شد، حق ثابت و تخلفناپذیر است.
در واقع آیه پایانی سوره روم دو دستور مهم و یک بشارت بزرگ به پیامبر اسلام(ص) میدهد تا او را در مبارزه پیگیر و مستمر در برابر لجوجان جاهل و بیخردان سرسخت به استقامت دعوت کند.
«فاصبر» در قرآن به معنای استقامت و صبر کلید و رمز پیروزی همه مربیان به خصوص انبیای الهی در طول تاریخ بوده که در پرتو این صبر فرجام نیک و عاقبت بخیری نصیب مؤمنان میشود.
در ادامه آیه شریفه برای اینکه پیامبر(ص) را در این راه دلگرمتر کند از تخلفناپذیر بودن وعدههای خداوند سخن به میان آورده و میفرماید: «إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقّ». خداوند به پیامبر اکرم(ص) و مؤمنان وعده پیروزی و خلافت در زمین و غلبه اسلام بر کفر، نور بر ظلمت، علم بر جهل، داده است و به این وعدهها جامه عمل میپوشاند. در حقیقت کلمه «وَعْد» در اینجا اشاره به وعدههای مکرری است که قرآن در مورد پیروزی مؤمنان داده است.
دومین دستور این آیه امر به تسلط بر اعصاب و حفظ متانت و آرامش و از میدان به در نشدن در این مبارزه سخت است و به همین دلیل خداوند میفرماید: هرگز نباید کسانی که ایمان ندارند تو را خشمگین و عصبانی کنند.
امروز هم دنیای غرب در پی استخفاف و تحقیر امت اسلامی است تا بتواند راحتتر و بدون مقاومت بر آنها سلطه پیدا کند که این برخاسته از خوی و شیوههای فرعونیان در طول تاریخ است که از این طریق توانستند حکومت خود را مستقر کرده و دیگران را برده و مطیع خود سازند.
براین اساس از این آیه میتوان نتایج زیر را در ابعاد تربیتی، مدیریتی و حکومتی گرفت که:
ـ رهبران دينى بايد صبور باشند.
ـ ايمان به وعدههاى الهى، عامل صبورى است.
ـ جوسازى افراد بىدين، نبايد در تصميمگيرى ما اثر كند.
ـ اگر لطف و هشدار و تعليم الهى نباشد، انبيا نيز آسيبپذيرند.
ـ يكى از ترفندهاى دشمنان، سبک كردن رهبر است.
ـ كسانى به فكر تضعيف و تحقير رهبر هستند كه به راه حق يقين ندارند.
ـ كسىكه صبر نكند، خفيف مىشود.
انتهای پیام
پویش طوفان الاقصی
کتاب «آخوند درباری» منتشر شد
کتاب «آخوند درباری» به قلم میلاد مرادی از سوی انتشارات داعیه منتشر شد.
در این کتاب به بررسی پدیده آخوند درباری و نحوه مواجهه حضرت امام خمینی(ره) با آنها پرداخته شده است.
این کتاب در دو بخش تنظیم شده که در بخش ابتدایی به مقدمه اعتقادی پیرامون ضرورت حجت الهی پرداخته که در زمان غیبت امام معصوم، فقها بنابر نص صریح آموزههای دینی، روایات و سیره معصومین به عنوان نائب پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمه هدی در جامعه میباشند و از نقش خطیری برخودار هستند و در بخش دوم کتاب نیز به صورت مبسوط پدیده “آخوند درباری” اشاره میشود.
در دوران طاغوت پهلوی، مطبوعات کشور خبر از اجرایی شدن پدیدهای با عنوان سپاه دین دادند. در این طرح به دستور دربار اقدام به معمم کردن افراد ساواکی و عدهای وابسته به حکومت و دربار میشود. در مقابل روحانیت شریف با رهبری حضرت امام خمینی(ره) به مقابله با این طرح برخاستند.
لازم به ذکر است که این کتاب بنابر فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر جهاد تبیین به رشته تحریر در آمده است؛ چراکه پدیده “سپاه دین” و به تبع آن “آخوند درباری” برای همگان مشخص نبوده و با پدیده “سپاه دانش” اشتباه گرفته میشود.
منبع حوزه نیوز
کلیپی کوتاه از هنرنمایی ناوگروه 86
اقتدار 360؛ پیمودن دور دنیا در 232 روز، افتخار کم نظیر ناو گروه 86 نیروی دریایی ارتش
رهبر انقلاب اسلامی مدظله العالی در دیدار با کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ ارتش جمهوری اسلامی:
کار شما یک افتخار بزرگ بود
ثابت کردید دریاهای آزاد متعلق به همه است
…این افتخاری است که برای اوّلینبار در تاریخ دریانوردیِ کشور ما اتّفاق افتاده. حالا [اگر] این سالهای نکبتبار حاکمیّت پهلویها و قاجاریها را کنار بگذاریم، قبلش ما دریانوردی داشتهایم، بد هم نبوده، لکن آن چیزی که قبلاً داشتیم با این کاری که شما کردید فاصلهاش خیلی زیاد است؛ این یک افتخار بزرگی بود که ناوگروه شما ایجاد کردند؛ یک مجموعهی سیصدوپنجاهنفری، با یک فرمانده مجرّب و کاردان، بتوانند ۶۵ هزار کیلومتر را طی کنند ــ یک دُور دنیا است ــ مسیر آبی را بگذرانند و نزدیک هشت ماه روی آب بمانند، دقیقاً ۲۳۲ روز؛ اینها کارهای بزرگی است. نیروهای دریاییِ معروفِ دنیا، و کسانی که این کار را میتوانند انجام بدهند و انجام میدهند، معدودند؛ شما انجام دادید؛ سه اقیانوس را درنوردیدید و سرافراز به میهن برگشتید. آنچه شما کردید، یک کار خیلی پُرمعنایی است، بهآسانی نمیشود این را به چشم یک حادثهی دریانوردی یا نظامی نگاه کرد؛ این کار شما عمق دارد.