بهتر است خواهران طلبه مُبلغه باشند تا اینکه کفایه و مکاسب بخوانند
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به توانمندی طلاب خواهر در تبلیغ دین بین بانوان، گفت: اگر برنامهریزی برای این بانوان بهگونهای باشد که بیش از ۹۰ درصد آنها مبلغه شوند، بسیار بهتر آن است که مشغول خواندن کفایه و مکاسب شوند.
آیتالله جعفر سبحانی در دیدار مدیر جامعهالزهرا(س) با اشاره به تاریخچه این مؤسسه علمی ـ آموزشی اظهار داشت: مرحوم سید حسین مکی در آبادان مدرسهای علمیه به نام فاطمیه(س) داشت که در آن تعدادی از خواهران مشغول تحصیل بودند، بنده نیز ماههای محرم و صفر هرسال برای تبلیغ به آبادان میرفتم و در ضمن تبلیغ، برخی مباحث علمی را نیز برای این خواهران تدریس میکردم.
مرجع تقلید شیعیان افزود: خواهران طلبه این مدرسه علمیه پس از مدتی به حدی رسیدند که احساس کردند در آبادان امکان پیشرفت ندارند ازاینرو من پیشنهاد دادم تا برای ادامه تحصیل به قم مهاجرت کنند. مرحوم سید حسین مکی پنج نفر از این طلاب ازجمله بانو «گلگیری» و بانو «صفاتی» را به قم فرستاد که همین پنج نفر، هسته اولیه جامعهالزهرا(س) را در سال 51 ـ 1350 شکل دادند.
وی ادامه داد: در آن زمان آقای برقعی منزلش را در اختیار این بانوان قرار داد و در همانجا کلاسهای درس برپا شد. مسئولیت این جمع هم با بنده بود و برای برگزاری کلاسها یک پرده بین آنها و استاد قرار داده بودیم تا رعایت تقوا شود و برای این کار جدیدی که برای نخستین بار در حوزه اتفاق میافتاد، اشکالتراشی نشود. مرحوم آیتالله مشکینی و آیتالله حقی نیز برای آنها تدریس داشتند.
آیتالله سبحانی با اشاره به اینکه در این زمان که هجمه دشمن، اعتقادات مردم بهویژه جوانان را نشانه رفته، وجود جامعهالزهرا(س) یک ضرورت دینی است، گفت: در قرآن برای تبلیغ دین، عبارت «من انفسکم» آمده که میتوان از آن اینطور برداشت کرد که اثر گفتار همجنس بر همجنس بهتر و بیشتر است، ازاینرو توصیه میکنم این بانوان طلبه را برای تبلیغ دین تربیت کنید.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به توانمندی طلاب خواهر در تبلیغ دین بین بانوان تصریح کرد: اگر برنامهریزی برای این خواهران بهگونهای باشد که بیش از 90 درصد آنها مبلغه شوند، بسیار بهتر آن است که مشغول خواندن کفایه و مکاسب شوند، ازاینرو تلاشتان این باشد که این خواهران با خواندن تاریخ انبیا، قرآن و تفسیر، کلام و حدیث، بتوانند اهلقلم، ترجمه، منبر و سخنرانی شوند.
آیتالله سبحانی به اهمیت و تأثیر منبر در تبلیغ دین اشاره و بیان کرد: اینکه گفتهشده «الاسلام محمدی الحدوث و حسینی البقا» نشان از اهمیت تبلیغ، سخنرانی و منبر در گسترش و حفظ دین دارد.
حوزه نت
کلیپ زیبای سرباز قاسم با نوای حاج میثم مطیعی
سرود هماهنگ که دوشنبه ششم محرم
در بیش از ۴۰۰ میعادگاه احلی من العسل
در سرتاسر کشور اجرا میشود..
تــهـیــــــه شـــــــده در:
معاونت جوانان عاشورایی
هیــأت رزمنـــدگان اســـلام
نگرانی رهبرمعظم انقلاب مدظله العالی
دیدار جمعی از مبلغان و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور با رهبر انقلاب
جمعی از مبلغان و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور صبح امروز (چهارشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
اخبار تکمیلی متعاقباً منتشر خواهد شد.
بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب در این دیدار:
با اطلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم. این قدر ظرفیت تبلیغ در این کشور انبوه و متراکم و گسترده است که ما اگر چندین برابر آن مقداری که کار میکنیم هم کار کنیم، به نظرم این ظرفیت پر نمیشود.
هم به تبلیغ احتیاج داریم، هم به موعظه احتیاج داریم، هم به تحقیق احتیاج داریم. امروز نگاه رائج در حوزههای علمیه این است که تبلیغ در مرتبهی دوم قرار دارد، مرتبهی اول چیزهای دیگر است مقامات علمی و امثال اینها؛ مرتبهی دوم تبلیغ است و ما از این نگاه باید عبور کنیم؛ تبلیغ مرتبهی اول است.
امروز سطح آگاهی عمومی جوان و غیرجوان با گذشته قابل مقایسه نیست. بنده همهی عمرم تقریباً، عمر تبلیغیام شصت سال، بیشتر با جوانها گذشته. آن روز هم فکر بچهها خوب بود، جوانها خوشفکر بودند، اما با امروز قابل مقایسه نبود. سطح فکر بالا رفته.
علاوه بر اینکه سطح فکر جوان ما، نوجوان ما، مخاطب ما بالا رفته یک آفتی هم وجود دارد و آن اینکه در این آشفته بازار صداهای مختلف فضای مجازی و تکثر رسانهای که وجود دارد این تکثر رسانهای در این صداهای گوناگون، یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی است. پدرها، مادرها خیلی چیزها را به بچههایشان یاد میدادند. در این غوغای تکثر رسانهای این صدا ضعیف شده.
تبلیغ صرفاً پاسخگویی به شبهه نیست، موضع دفاعی نیست. این کار، لازم است. اما فقط این نیست. طرف مقابل مبانی فکری دارد باید به او حمله کرد. در تبلیغ موضع تهاجم لازم است. این لازمهاش شناخت صحنه است یعنی شما باید بدانید که وقتی با انبوه شبهه در ذهن جوانها مواجه میشوید با کی طرفید، ما با کی طرفیم حالا فرض کنید که یک شبههای را فلان سرمقاله نویس یا فلان ستون نویس فلان روزنامه یا فلان مثلاً توئیتزن توی فلان شبکهی فلان یک چیزی را مطرح کرده ما با کی طرفیم؟ این کیست؟ آیا این خودش است که این کار را دارد میکند؟ احتمال قوی هست که اینجور نباشد، احتمال قوی هست که این یک پشت صحنهای داشته باشد.
متن کارت دعوت با محوریت غدیر شامل 26 متن و شعر
متن کارت دعوت با محوریت غدیر ، شامل 26 متن و شعر با موضوع غدیر برای استفاده ی شما بزرگواران در جشن های عید غدیر است.
متن کارت دعوت با محوریت غدیر 1 – جشن ولایت علی علیه السلام
ای غدیر! تو دیگر یک برکه ی خاموش نیستی، تو مادر اقیانوس هایی. تک درخت کناره ی آبگیر! سایه ات را بگستران! ما آمده ایم بیعت کنیم. که امروز هم دیر نیست … اکنون به شکرانه ی پیوند غدیر با قلب هایمان، در جشن ولایت علی علیه السلام به شادی می نشینیم.
مکان:
زمان:
ثبت نام دوره تربیت مبلغ در زبانهای اسپانیولی، پرتغالی، روسی،
کاش ۵ دقیقه با یه آخوند صحبت کرده بودم
یکی از دوستانم فرهنگیِ زندانه. دیشب یه چیزی گفت، تا حالا تو فکرم. (بحث سر این بود که ما آخوندا باید بیشتر با مردم قاطی بشیم). می گفت: با یکی از اعدامی های اغتشاشات ۹۸ …
حجت الاسلام محمد قربانی مقدم در صفحه اجتماعی خود اینگونه نوشت:
یکی از دوستانم فرهنگیِ زندانه.
دیشب یه چیزی گفت، تا حالا تو فکرم.
(بحث سر این بود که ما آخوندا باید بیشتر با مردم قاطی بشیم)
می گفت: با یکی از اعدامی های اغتشاشات ۹۸ صحبت می کردم، اون اعدامی گفته بود اگه من تو زندگیم ۵ دقیقه با یه آخوند صحبت کرده بودم، کارم به اینجا کشیده نمی شد!!